کوکو سبزی یکی از قدیمی ترین انواع غذاهای ایرانی است. این کوکو را میتوان به شکل های مختلف سرو کرد. به عنوان مثال نوعی از طرز تهیه کوکو سبزی به صورت فینگر فود، کاناپه نام دارد. کاناپه کوبزی ظاهر خوبی دارد و برای سرو به عنوان پیش غذا در مهمانی ها مناسب است.
یک قالب سیلیی با طرح دلخواه انتخاب کنید. اگر میخواهید ظاهر کوکو زیباتر باشد، از قالبی استفاده کنید که شیار داشته باشد.
سبزی کوکو، روغن مایع، آرد، ادویه ها و تخم مرغ ها را در کاسه ای ریخته و با همزن هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
در صورت تمایل میتوانید مقداری زرشک و مغز گردوی خرد شده به مواد بیفزایید. افزودن این دو به مواد، باعث میشود کوکو خوشمزه تر و مجلسی تر شود.
در صورت تمایل میتوانید یک عدد پیاز رنده شده هم به مواد اضافه کنید.
قالب سیلیی را روی سینی فر بگذارید. داخل آن را با کمی روغن مایع چرب کرده و از مواد کوکو سبزی در قالب ها بریزید.
کوکو ها را حدود یک ربع در فر که از قبل روشن کردهاید، بگذارید.
حتماً قالب را خوب چرب کنید تا کوکو به آن نچسبد و راحت جدا شود.
وقتی کوکو ها آماده شدند، آن ها را از قالب بیرون بیاورید.
دور نان های تست را جدا کنید و به شکل دلخواه برش بزنید. بهتر است از نانی استفاده کنید که نرم و خمیری نیست و راحت قالب میخورد.
کوکو ها را روی نان بگذارید و با گوجه گیلاسی و خلال دندان تزیین کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی