املت فرانسوی یک صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی است که طرز تهیه آسانی دارد.

املت فرانسوی

املت فرانسوی یکی از انواع املت و صبحانه ای کامل است. این املت از مواد مفیدی تهیه می‌شود و به همین دلیل ارزش غذایی بالایی دارد. پیشنهاد می‌شود یک روز بانشاط را با این املت آغاز کنید. برای آشنایی با طرز تهیه املت فرانسوی با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • شیر: یک قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه‌ای: یک قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی: یک عدد
  • تره خرد شده: یک قاشق غذاخوری
  • ریحان خرد شده: یک قاشق غذاخوری
  • ترخون خرد شده: نصف قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

املت فرانسوی

طرز تهیه:

تخم‌مرغ، شیر، نمک و فلفل را در کاسه‌ای بریزید و با چنگال یا همزن دستی بزنید. مراقب باشید زیاد هم نزنید، چون املت خراب می‌شود. نصف سبزی‌ ها را با مواد مخلوط کنید.

در ظرف دیگری پنیر خامه‌ای را هم بزنید تا نرم شود. گوجه‌فرنگی را نگینی خرد کرده و با آن مخلوط کنید و کنار بگذارید.

یک قاشق روغن در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد، تابه را بچرخانید تا روغن به کل کف و دیواره آن مالیده شود.

سپس مخلوط تخم‌مرغ را وسط تابه بریزید و تابه را تکان دهید تا تخم‌مرغ به دیواره‌ ها برسد.

املت فرانسوی

وقتی یک طرف تخم‌مرغ پخته شد و روی آن شروع به حباب زدن کرد، آن را به کمک لیسک برگردانید. مخلوط پنیر و گوجه را وسط تخم‌مرغ بریزید و به صورت یک خط عمودی پخش کنید. سپس یک طرف تخم‌مرغ را روی پنیر و گوجه تا کنید. با طرف دیگر هم همین کار را بکنید.

املت فرانسوی به همین راحتی آماده است. بقیه سبزیجات خرد شده را روی آن ریخته و با نان تست و آبمیوه طبیعی سرو کنید.

به جای گوجه‌فرنگی می‌توانید از رب استفاده کنید.

اگر تره، ریحان و ترخون تازه در دسترس نداشتید، می‌توانید از خشک شده این سبزی ها استفاده کنید.

در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا هنگام سرو روی آن بریزید.

همچنین بخوانید:

سوپ پیاز فرانسوی ؛ سوپ رژیمی

تارت راتاتویی ، غذای فرانسوی رژیمی

فرنچ تست ؛ صبحانه فرانسوی

گراتن سیب زمینی ؛ ساده و خوشمزه

صبحانه ای خاص با املت ایتالیایی فریتاتا


آشپزی یک ,املت ,تخم‌مرغ ,فرانسوی ,قاشق ,پنیر ,قاشق غذاخوری ,یک قاشق ,خرد شده ,بریزید و ,روی آنمنبع

کورن داگ ؛ میان وعده مدرن

تست تخم مرغ ؛ صبحانه پر انرژی

مرصع پلو ؛ غذای شاهانه

املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی

سوپ جو قرمز ؛ طرز تهیه رستورانی

رازهای فسنجون حرفه ای

کباب ترش ؛ کباب محلی گیلانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

کلاب فور یو| تفریح , آگهی استخدام , سرگرمی , عکس , اس ام اس , مدل آرایش 2013,مدل مانتو 2013 مدل لباس 2013, مطالب جدید دانلود سرا Game Center Hesam Maxiond خرید کمپرسور اسکرو استاندارد تور کیش از کرمانشاه خرید اینترنتی بانک مقالات فارسی و ترجمه مواد شیمیایی