پخت سوپ جو قرمز بسیار آسان است و حتی کسانی هم که سر رشته ای در آشپزی ندارند، به راحتی می‌توانند این سوپ خوشمزه را درست کنند.

سوپ جو قرمز

سوپ جو قرمز از محبوب ترین سوپ های رستورانی است که به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. البته این سوپ به دلیل وجود ویتامین ها و مواد معدنی، یک غذای کامل است. سوپ جو قرمز را می‌توانید در روزهای سرد برای خانواده به عنوان یک غذای دلچسب تهیه کنید.

مواد لازم:

  • پیاز: ۲ عدد
  • هویج: ۲ عدد
  • روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ: یک عدد
  • جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • جو پوست کنده: یک پیمانه
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

سوپ جو قرمز

طرز تهیه:

جو پوست کنده را حدود 6 ساعت در مقداری آب خیس کنید. پس از گذشت این مدت آن را با چند لیوان آب در یک قابلمه مناسب بریزید و روی شعله بگذارید.

حرارت زیر جو باید ملایم باشد. توجه داشته باشید که هر چند دقیقه یک بار جو را هم بزنید تا ته نگیرد. جو باید تا زمانی که لعاب بیندازد روی حرارت بماند. وقتی لعاب انداخت، آن را از روی حرارت کنار بگذارید.

یکی از پیازها را ریز خرد کنید. آن را با یک قاشق غذاخوری روغن در قابلمه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود. دقت کنید مقدار روغن زیاد نباشد، چون باعث می‌شود سوپ چرب شود.

هویج ها را نگینی خرد یا درشت رنده کنید. آن را به پیاز افزوده و چند دقیقه تفت دهید. سپس مقداری زردچوبه و فلفل بیفزایید و تفت دادن را ادامه دهید تا ادویه ها به خورد پیاز و هویج بروند.

سینه مرغ را با ۲ لیوان آب، یک پیاز و مقداری زردچوبه در یک قابلمه کوچک بریزید. آن را روی شعله بگذارید تا نیم‌پز شود. سپس آن را ریش ریش کرده و به مخلوط پیاز و هویج اضافه کنید.

سینه مرغ ریش ریش شده را با پیاز و هویج کمی تفت دهید تا کمی سرخ شوند.

جو را با 4 لیوان آب به مواد افزوده و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.

سوپ جو قرمز

جا افتادن سوپ:

پس از اینکه آب جوش آمد، حرارت را کم ‌کنید تا سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد.

در ۳۰ دقیقه پایانی پخت، رب گوجه‌فرنگی را با کمی روغن در یک تابه کوچک تفت ‌دهید تا خامی رب گرفته شود.

سپس آن را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید تا یکدست شود. بعد آن را به سوپ بیفزایید.

در ۱۵ دقیقه پایانی، نمک سوپ را اندازه و به مقدار دلخواه نمک و فلفل اضافه ‌کنید. پس از افزودن نمک، جعفری خرد شده را بریزید.

در قابلمه را ‌نبندید تا رنگ جعفری سبز و با طراوت بماند. می‌توانید کمی از جعفری برای تزیین روی سوپ نگه دارید.

پس از اینکه سوپ آماده شد، آن را در ظرف بریزید و با آبلیمو یا لیموترش تازه سرو کنید.

سوپ جو قرمز

لعاب انداختن سوپ جو

اگر سوپ جو آبکی بود و لعاب کافی نداشت، در زمان افزودن جو به قابلمه سوپ، مقدار کمی رشته سوپ خرد کرده و در قابلمه بریزید.

این ترفند باعث می‌شود سوپ لعاب خوبی بگیرد. البته به این نکته توجه داشته باشید که مقدار خیلی کمی رشته بیفزایید، چون اضافه کردن رشته زیاد باعث می‌شود سوپ سفت و غلیظ شود.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.

همچنین بخوانید:

ترشی انبه از نوع بندر عباسی

کوفته بلغور ؛ گیاهی و رژیمی

آش تابستانی ماست و اسفناج

یتیمچه ؛ خوراک اصیل ایرانی

ترشی پیتزایی ؛ چاشنی سفره های مهمانی


آشپزی سوپ ,جو ,یک ,حرارت ,بریزید ,آب ,آن را ,را با ,پس از ,قاشق غذاخوری ,پیاز و ,توجه داشته باشیدمنبع

کورن داگ ؛ میان وعده مدرن

تست تخم مرغ ؛ صبحانه پر انرژی

مرصع پلو ؛ غذای شاهانه

املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی

سوپ جو قرمز ؛ طرز تهیه رستورانی

رازهای فسنجون حرفه ای

کباب ترش ؛ کباب محلی گیلانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

بارنجی ، با ما بهترین باشید. هر چی بخوای معرفی کالا فروشگاهی Timothyu5heoel Local کباب – طرز تهیه کباب – کباب پز تابشی – مقالات رستوران داری هر چی که بخوای خرید لاستیک هانکوک ارزان تولید و فروش گچ پلیمری دانلود فیلم خارجی ، آهنگ جدید ، اخبار ورزشی جنس خوب اینجاست