جگروز کباب خوشمزه ای است که در استان لرستان درست می‌شود. این غذا پس از پیچیدن جگر در لایه نازکی از چربی روی آتش کباب می‌شود.

طرز تهیه جگروز

جگر از لذیذترین گوشت ها برای تهیه کباب است. خوردن جگر به دلیل داشتن آهن و ویتامین به کسانی که دچار فقر آهن و کم خونی هستند، توصیه می‌شود. جگر به شیوه های مختلفی طبخ می‌شود که از بهترین راه های پخت آن، کباب کردن روی زغال است.

یکی از کباب های خوشمزه با جگر، جگروز یا جگر کفن پیچ است. این کباب که متعلق به لرستان است، از ترکیب جگر با وُز تهیه می‌شود. وز چربی نازک و پرده مانندی از شکمبه یا سیرابی گاو و گوسفند است. طرز تهیه جگروز آسان است. کافی است وز را دور جگر پیچیده و کباب کنید.

مواد لازم :

  • جگر: یک دست
  • وز: یک عدد
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل در صورت تمایل

طرز تهیه جگروز

طرز تهیه :

جگر را خوب بشویید و چربی اضافی را با چاقوی تیز از روی آن جدا کنید.

پس از شستن، جگر را در صافی یا سبد بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

وز را می‌توانید از قصابی تهیه کنید. وز را بشویید و پس از شستن از جایی آویزان کنید تا آب آن گرفته شود. وز باید کاملاً خشک باشد.

جگر را به اندازه دلخواه برش بزنید و به سیخ بکشید.

وز را با توجه به سایز سیخ برش بزنید. آن را روی سطحی پهن کرده و مقداری نمک روی آن بپاشید. در صورت تمایل می‌توانید به کباب فلفل هم بزنید.

هر سیخ جگر را روی تکه ای از وز بگذارید و آن را به خوبی در وز بپیچید. سپس روی آتش با حرارت ملایم کباب کنید.

دقت کنید آتش زبانه نداشته باشد، چون در این صورت جگر می سوزد و سفت می شود.

طرز تهیه جگروز

نکات طرز تهیه جگروز :

می‌توان وز را به بخش های کوچک تقسیم کرد و در وسط هر برش از آن، یک تکه جگر گذاشت و سپس جگرهای بقچه پیچ را به سیخ کشید و کباب کرد.

در صورت تمایل می‌توانید هنگام به سیخ کشیدن جگر، به صورت یکی در میان یک تکه فلفل دلمه ای یا پیاز بگذارید تا کباب خوش عطر و طعمی داشته باشید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.

همچنین بخوانید:

کاشف کباب ایرانی بود!

کباب ترش ؛ کباب محلی گیلانی

بفرماییدکلم پلو شیرازی با کوفته قلقلی

ماش پلو ؛ غذای فراموش شده!(+ویدئو)

آش تابستانی ماست و اسفناج


آشپزی جگر ,کباب ,وز ,روی ,تهیه ,سیخ ,وز را ,جگر را ,را به ,در صورت ,به سیخ ,صورت تمایل می‌توانیدمنبع

کورن داگ ؛ میان وعده مدرن

تست تخم مرغ ؛ صبحانه پر انرژی

مرصع پلو ؛ غذای شاهانه

املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی

سوپ جو قرمز ؛ طرز تهیه رستورانی

رازهای فسنجون حرفه ای

کباب ترش ؛ کباب محلی گیلانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

فرادید پرهام ایرانیان تو بهترین خرید رو از ما داشته باش دانلود مقاله، دانلود کتاب، دانلود رایگان کتاب آموزش کار در منزل وب سایت اختصاصی هاشم غفاری بازار سعید محور مدیکال خرید و فروش سیگار الکتریکی بیستمین پرسش مهر EMAM14