سالاد نخود فرنگی یک سالاد رژیمی خوشمزه است که با مواد ساده ای درست میشود. از این سالاد میتوانید به عنوان یک پیش غذای سرد و سبک در مهمانی ها استفاده کنید.
نخود فرنگی را با کمی آب و نمک بپزید. میتوانید از کنسرو نخود فرنگی هم استفاده کنید. وقتی نخود ها پخته شدند، آن ها را آبکش کنید.
خیار، گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد کنید. در صورت تمایل و بنا به سلیقه میتوانید خیار و گوجه فرنگی را حلقه ای و پیاز را خلالی خرد کنید.
در تابه ای نخود فرنگی های پخته شده را با کمی روغن زیتون، نمک، فلفل و زیره سبز مخلوط کرده، تفت دهید تا کمی سرخ شوند. در صورت تمایل میتوانید از هر ادویه ای که دوست دارید، استفاده کنید.
وقتی ادویه ها به خورد نخود فرنگی رفتند، تابه را از روی حرارت بردارید. پس از خنک شدن مواد، آن ها را با خیار، گوجه فرنگی، پیاز و جعفری خرد شده مخلوط کنید.
برای تهیه سس، در یک شیشه دردار مقداری روغن زیتون، لیموترش، شکر، نمک، سیر و سرکه باامیک بریزید. در ظرف را محکم ببندید و آن را تکان دهید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. وقتی سس آماده شد، آن را در سالاد ریخته و خوب هم بزنید تا سس به خورد همه مواد برود.
اگر سیر خام دوست ندارید، پس از آماده شدن سس، آن را بیرون بیاورید. در صورت تمایل میتوانید سیر رنده یا له شده را به سس بیفزایید.
سالاد نخود فرنگی آماده است. آن را در یخچال بگذارید تا کمی خنک شود، سپس سرو کنید.
برای تهیه سالاد نخود فرنگی میتوانید هر نوع سبزی دیگری که دوست دارید، اضافه کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی