آش اسفناج یکی از آشهای خوشمزه است که راحت تهیه میشود و به برطرف شدن سرماخوردگی کمک می کند. در این غذا از سبزی آش استفاده نمیشود و سبزی آن فقط اسفناج است. در صورتی که فصل اسفناج نبود، میتوانید از برگ چغندر برای تهیه این آش استفاده کنید.
حبوبات را از شب قبل جداگانه خیس کنید تا بهتر پخته شوند و نفخ آنها از بین برود. در این مدت یکی دو بار آب آنها را عوض کنید.
لوبیا را پس از خیس خوردن بپزید و کنار بگذارید.
پیاز و سیر را ریز خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند؛ سپس با عدس، ماش، برنج و ادویهها به لوبیای پخته شده اضافه کنید.
برای تهیه این آش میتوان به جای برنج از بلغور گندم یا جو استفاده کرد.
وقتی تمام مواد پخته و برنج له شد، اسفناج خرد شده را به آش افزوده، کمی شعله را زیاد کنید تا حدود بیست دقیقه بجوشد و لعاب بدهد؛ سپس حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید تا اسفناج بپزد.
در نیم ساعت پایانی پخت، مقداری نعناع داغ و یک قاشق کشک به آش افزوده، صبر کنید تا خوب جا بیفتد.
وقتی آش آماده شد، آن را در کاسه بریزید و با پیاز داغ، نعناع داغ، سیر داغ و کشک تزیین و سرو کنید.
در صورت تمایل میتوانید گوشت قلقلی درست کرده و هنگام سرو در آش بریزید تا مجلسی شود.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی