مرغ ناردونی نوعی خورشت گیلانی است که طعم ترشی دارد.
مرغ ناردونی از غذاهای معروف شمالی است که بیشتر به عنوان خورشت و با کته سرو میشود. این غذا که در آن از رب و دانههای انار استفاده شده، بسیار خوشمزه است و طعم ترش و لذیذی دارد. با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه
در تابهای تکههای مرغ را سرخ کنید تا طلایی شوند. بهتر است در تهیه این غذا از ران مرغ استفاده کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا سبک و نرم شود؛ سپس فلفل و زردچوبه را به آن افزوده و با هم تفت دهید. چون رب انار نمک دارد، در این مرحله نمک نریزید تا غذا شور نشود. بهتر است از ادویه دیگری استفاده نکنید تا طعم اصلی غذا حفظ شود.
پس از اینکه بوی خامی زردچوبه گرفته شد، ۳ قاشق غذاخوری رب انار به مواد افزوده و تفت دهید. یک لیوان آب جوش در خورشت ریخته و نمک آن را اندازه کنید.
مرغهای سرخ شده را در سس بگذارید و روی آنها مقداری زعفران دم کرده بریزید. در تابه را ببندید تا مرغها نیمپز شوند؛ سپس یک پیمانه انار دون شده را به
خورشت ناردون آماده است؛ آن را با دانههای انار تزیین کرده و با کته و مخلفات شمالی مانند زیتون پرورده و سیر ترشی سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر
املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی