نان گردویی را به راحتی میتوان در منزل تهیه و تا چند روز در یخچال یا فریزر نگهداری کرد. نان گردویی با پنیر، یک صبحانه مفید یا یک میانوعده کامل بهخصوص برای کودکان است. طرز تهیه نان گردویی خانگی را در مجله دلتا بخوانید.
ابتدا فر را روشن کرده و یک ظرف آب در آن بگذارید؛ این کار برای آن است که داخل فر رطوبت داشته باشد تا نان بهتر بپزد.
گردو را ریز خرد کرده یا در غذاساز له کنید؛ سپس آن را با کره تفت دهید و کنار بگذارید. آرد را ۳ بار الک کنید؛ سپس جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را به آن افزوده، دوباره با هم الک کنید.
در ظرفی شکر، تخممرغ، روغن و ماست را با همزن برقی مخلوط کنید. کدو حلوایی را رنده کرده و به مواد بیفزایید. مخلوط آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را کم کم به مواد افزوده، و خوب به هم بزنید. اگر کدو حلوایی دوست ندارید، میتوانید آن را حذف کنید؛ ولی کدو باعث میشود نان گردویی پفکی و ترد شود.
مایه را در قالب مناسبی که از قبل چرب کرده و آرد پاشیدهاید، ریخته و در فر بگذارید. به هیچ وجه تا ۵۰ دقیقه در فر را باز نکنید تا نان خوب بپزد و خمیر نشود.
پس از حدود یک ساعت، نان آماده است. روی آن مقداری گردو یا کنجد پاشیده و سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی