در تهیه سالاد کلم بروکلی از کشمش استفاده میشود که طعم خاصی به آن میدهد. در صورت تمایل میتوانید از هر نوع سبزی دلخواه در این سالاد استفاده کنید. طرز تهیه سالاد کلم بروکلی با سس یونانی را در مجله دلتا بخوانید.
کلم بروکلی را چند دقیقه در آب در حال جوش بریزید؛ سپس آن را با آب سرد آبکش و ریز خرد کنید.
کلم بنفش، هویج و پیازچه را ریز خرد کنید.
کلم بروکلی خرد شده را با کلم بنفش، هویج، کشمش و پیازچه در کاسهای مخلوط کنید. اگر طعم شیرین کشمش را دوست ندارید، میتوانید به جای آن، از زغال اخته خشک استفاده کنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری قارچ ورقه شده هم به مواد بیفزایید.
برای تهیه سس سالاد، ماست یونانی را با چنگال بزنید تا یکدست شود و حالت خامه بگیرد؛ سپس آن را با روغن زیتون، سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل مخلوط کنید. استفاده از سرکه به جای آبلیمو هم مطلوب است.
سس را روی سالاد بریزید و آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا سس به خورد مواد برود. پس از آماده شدن سالاد، آن را در ظرف سرو بریزید و با هر نوع سبزی که دوست دارید، تزیین کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی