فیش اند چیپس غذای انگلیسی فوقالعاده خوشمزهای است که با ماهی و سیب زمینی درست میشود. این غذا طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد و بیشتر رستورانهای بین المللی آن را در منوی خود دارند. فیش اند چیپس یک پیشنهاد عالی برای کسانی است که علاقهای به خوردن ماهی ندارند، چون هیچکس نمیتواند دست رد به این غذای بینظیر بزند.
مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و دو طرف فیلهها را به آن آغشته کنید. این کار باعث میشود آب اضافی ماهی گرفته شود.
آرد، ماءالشعیر و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.
فیلهها را در خمیر آردی فرو برده و به آرامی در تابهای با روغن داغ بگذارید تا کاملا سرخ و طلایی شوند؛ سپس آنها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.
برای این که فیلههای ماهی تا موقع سرو ترد بمانند، فر را با درجه کم روشن کرده و آنها را در فر بگذارید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک غذای خوشمزه با ماهی ” شنیسل ماهی، غذای خوش طعم دریایی “ را مطالعه کنید.
سیب زمینیها را پوست گرفته و به صورت خلالهای درشت خرد کنید.
آنها را ۵ دقیقه در آب و نمک بجوشانید تا کمی نرم شوند. سپس در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
وقتی سیب زمینیها خشک شدند، آنها را سرخ کنید. در این غذا منظور از چیپس همان سیب زمینی سرخ کرده است.
نخود فرنگی و برگ نعناع را ریز کرده و در قابلمهای با کره مخلوط کنید. در قابلمه را بگذارید تا مواد ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم با هم بجوشند. سپس آبلیموی تازه، نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد درون قابلمه را خوب بکوبید و مخلوط کنید تا خمیر غلیظ و یکدست شود.
فیلههای ماهی را در کنار سیب زمینی سرخ کرده و پوره نخود فرنگی با سس تارتار سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی