املت یکی از غذاهای خوشطعمی است که انواع گوناگونی دارد. املت سبزیجات یک غذای فوقالعاده خوشمزه و سبک و مخصوص کسانی است که رژیم دارند. این املت را میتوانید به عنوان صبحانه، میان وعده یا یک شام سبک مصرف کنید.
تخم مرغها را با چنگال هم بزنید تا یکنواخت شوند.
سیر را رنده و پیاز را خلالی خرد کنید.
قارچ را هم ورقهای خرد کنید.
اسفناج را خرد کرده و در تابهای روی شعله ملایم بگذارید تا آب اضافی آن گرفته و به اصطلاح جمع شود. مراقب باشید اسفناج نسوزد و ته نگیرد.
در کاسهای تخم مرغ، اسفناج، پیاز، قارچ، سیر، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
این املت یک غذای رژیمی است. بنابراین در صورت تمایل میتوانید از سبزیجات مختلف مانند ذرت، بروکلی، جعفری و … استفاده کنید.
در تابه مناسبی مقداری کره یا روغن ریخته و پس از داغ شدن، از مخلوط در آن بریزید و بگذارید خودش را بگیرد.
پیشنهاد مطالعه: اگر میخواهید یک سوپ سبزیجات مقوی و مفید درست کنید، مطلب سوپ اسفناج و خامه، پیش غذای ایتالیایی را مطالعه کنید.
گوجه فرنگی و پنیر را ریز خرد کرده و کنار بگذارید.
میتوانید گوجه فرنگی را به جای خرد کردن، حلقه حلقه کنید.
پس از آماده شدن املت، داخل آن را با گوجه و پنیر خرد شده پر و سرو کنید.
البته میتوانید وقتی املت آماده شد، همانطور که در تابه است، گوجه و پنیر خرد شده را روی آن بریزید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی