طرز تهیه انواع سالاد کاهو را در مجله دلتا بخوانید.
انواع سالاد کاهو

سالاد کاهو انواع مختلفی دارد و با مواد گوناگون می‌توان انواع سالاد کاهو را درست کرد. در تمام این سالادها، کاهو ماده غذایی اصلی و پایه است. بهتر است برای تهیه سالادهای مجلسی، از کاهو سالادی یا کاهوپیچ استفاده کنید.

سالاد کاهو با سس باامیک

مواد لازم تهیه سالاد کاهو با سس باامیک :

  • کاهوپیچ: یک عدد
  • خیار: یک عدد
  • کشمش: یک قاشق غذاخوری
  • تخم آفتابگردان: یک قاشق غذاخوری
  • پنیر فتا: نصف قوطی کبریت
  • سرکه باامیک: ۲ قاشق غذاخوری
  • عسل: یک قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون: یک قاشق چای‌خوری
  • لیموترش: یک عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم

سالاد کاهو با باامیک

طرز تهیه سالاد کاهو با سس باامیک :

کاهو، خیار و پنیر فتا را خرد کنید. سپس آن‌ها را با کشمش و تخم آفتابگردان در کاسه‌ای ریخته و مخلوط کنید.
سرکه باامیک، عسل، روغن زیتون، لیموترش، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده، سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تا به خورد مواد برود.

سالاد کاهو و کلم

مواد لازم تهیه سالاد کاهو و کلم :

  • کاهوپیچ: یک عدد
  • کلم قرمز: یک عدد
  • کلم سفید: یک عدد
  • هویج: ۳ عدد
  • خیار: ۳ عدد
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
    سالاد کاهو و کلم

طرز تهیه سالاد کاهو و کلم :

مواد را خرد و خیار و گوجه را حلقه حلقه کنید. مواد را با هم مخلوط کرده و با سس دلخواه سرو کنید.

در صورت تمایل می‌توانید از گوجه گیلاسی استفاده کنید.

سالاد کاهو با تن ماهی

مواد لازم تهیه سالاد کاهو با تن ماهی :

  • تن ماهی: یک قوطی
  • کاهوپیچ: یک عدد
  • پیاز: یک عدد
  • خیار: یک عدد
  • گوجه فرنگی: یک عدد
  • زیتون: ۱۰ عدد
  • سرکه باامیک: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

سالاد کاهو و تن ماهی

طرز تهیه سالاد کاهو با تن ماهی :

تن ماهی را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود. سپس مواد را پس از خرد کردن با تن ماهی مخلوط و سرو کنید.

سالاد کاهو با سس سبوس

مواد لازم تهیه سالاد کاهو با سس سبوس :

  • کاهوپیچ: یک عدد
  • گوجه گیلاسی: ۱۰۰ گرم
  • خیار: ۲ عدد
  • کرفس: ۲ شاخه
  • هویج: یک عدد
  • آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر سبوس برنج: یک قاشق غذاخوری

 طرز تهیه سالاد کاهو با سس سبوس :

خیار، کرفس، هویج و کاهو را خرد کرده و با گوجه‌ها مخلوط کنید.
آبلیمو، روغن زیتون و پودر سبوس برنج را با هم مخلوط کرده و به عنوان سس روی سالاد بریزید.
سالاد را چند ساعت در یخچال بگذارید تا سس به خورد مواد برود، سپس آن را خنک سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

 


آشپزی یک ,کاهو ,سالاد ,عدد ,سس ,مواد ,سالاد کاهو ,یک عدد ,کاهو با ,تهیه سالاد ,با سسمنبع

کورن داگ ؛ میان وعده مدرن

تست تخم مرغ ؛ صبحانه پر انرژی

مرصع پلو ؛ غذای شاهانه

املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی

سوپ جو قرمز ؛ طرز تهیه رستورانی

رازهای فسنجون حرفه ای

کباب ترش ؛ کباب محلی گیلانی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

http://insehrent.com/ ماندگار معرفی معتبر ترین و پرکاربرد ترین سایت های ایرانی هاست ویندوز حیوانات خانگی مقاله فا وبلاگ پرشین ترک زعفران نطنز alomoshavere ایرانیان