سالاد کاهو انواع مختلفی دارد و با مواد گوناگون میتوان انواع سالاد کاهو را درست کرد. در تمام این سالادها، کاهو ماده غذایی اصلی و پایه است. بهتر است برای تهیه سالادهای مجلسی، از کاهو سالادی یا کاهوپیچ استفاده کنید.
مواد را خرد و خیار و گوجه را حلقه حلقه کنید. مواد را با هم مخلوط کرده و با سس دلخواه سرو کنید.
در صورت تمایل میتوانید از گوجه گیلاسی استفاده کنید.
تن ماهی را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود. سپس مواد را پس از خرد کردن با تن ماهی مخلوط و سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی