سيب زميني پنيري با سس آلفردو يک شام خوشمزه براي افرادي است که خيلي شکمو نيستند و يک ميان وعده وسوسه کننده براي شکموها است. اين غذا به قدري خوشمزه است که هيچکس نميتواند دست رد به سينه آن بزند؛ مخصوصا اينکه سس آن آلفردو باشد.
تخم مرغ ها را با چنگال هم زده و کنار بگذاريد.
کره و آرد سفيد را در تابهاي روي شعله ملايم کمي تفت دهيد؛ سپس شير را افزوده و مرتب هم بزنيد تا يکدست شود.
وقتي مخلوط به جوش آمد، عصاره مرغ يا گوشت، سير رنده شده، تخم گشنيز، آويشن، نمک و فلفل را به آن افزوده، هم بزنيد تا سس به غلظت مورد نظر برسد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه سس بشامل، مطلب نکات طلايي تهيه سس بشامل را مطالعه کنيد.
سپس تخم مرغ هاي هم زده و خامه را اضافه کرده، حدود 3 دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد.
در صورت تمايل ميتوانيد براي خوش عطر شدن سس، يک تا دو قاشق سوپ خوري پيازچه خرد شده به آن اضافه کنيد.
پس از اينکه مواد به خورد هم رفتند، سس آماده است.
سيب زميني ها را در فويل پيچيده و يک ساعت در فر بگذاريد تا بپزند. سپس فويل را باز کرده و آن ها را خرد کنيد.
سيبزمينيهاي خرد شده را در ظرف يا کاسه ريخته و روي آن سس آلفردو، پودر پنير پارمزان و پيازچه خرد شده بريزيد.
ظرف را دوباره 15 دقيقه در فر بگذاريد تا سس گرم و پنير آب شود.
براي ديدن مطالب بيشتر
املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی