نان جو یک نان خوشمزه و مفید با بافتی نرم است. این نان فواید زیادی دارد که تاثیر در لاغری، یکی از خواص نان جو است. اگر در تهیه این نان فقط از آرد جو استفاده کنید، نان سنگین و بافت آن سفت میشود؛ پس بهتر است برای پخت نان جو، آرد جو را با آرد نانوایی مخلوط کنید. طرز تهیه نان جو را در مجله دلتا بخوانید.
آرد جو را از نان فانتزیها یا عطاریها تهیه کنید. توجه کنید که آرد جو با آرد جوانه جو متفاوت است.
آرد جو و آرد نانوایی را دو بار الک کنید.
سپس آنها را با مایه خمیر و شکر در کاسهای ریخته و با هم مخلوط کنید.
زرده و سفیده یکی از تخم مرغها را جدا کنید.
سفیده و تخم مرغ دیگر را با روغن زیتون در مواد ریخته، خوب ورز دهید تا خمیر یکدست و منسجم شود.
ماست و نمک را به خمیر افزوده و آب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیر گوله نشود.
وقتی خمیر را خوب ورز دادید، روی آن را بپوشانید. دو ساعت به خمیر استراحت دهید تا حجم آن سه برابر شود؛ سپس با نوک انگشت پف آن را بگیرید.
روی سطح کار را آرد پاشیده، خمیر را روی آن پهن کنید و با وردنه به ضخامت یک بند انگشت آن را باز کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک نان ساده و بینظیر، مطلب نان صبحانه خوشمزه را مطالعه کنید.
خمیر را به هر شکلی که دوست دارید، فرم دهید یا قالب بزنید و در سینی فر بچینید.
خمیرهای شکل داده را یک ربع استراحت دهید و از زرده کنار گذاشته روی آن رومال کنید.
در صورت تمایل میتوانید کنجد، مغز تخمه آفتابگردان و مغز تخمه کدو روی نان بریزید.
سینی را در فر که از قبل گرم کردهاید بگذارید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا نانها آماده و طلایی شوند.
برای دیدن مطالب بیشتر
املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی