موساکا نوعی غذا با بادمجان و اصالتاً متعلق به کشور یونان است. این غذای خوشمزه در بیشتر کشور ها رایج است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد. این غذا که به موساکا بادمجان هم معروف است، شباهت زیادی به گراتن دارد.
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
بادمجان ها را پوست گرفته و روی آن ها نمک بپاشید.
پس از ۱۵ دقیقه، بادمجان ها را با دست فشار دهید تا آب اضافی خارج شود.
در تابه ای مقداری روغن بریزید و بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید.
سیر و پیاز را ریز خرد کرده و در تابه دیگری تفت دهید تا طلایی شوند.
قارچ را ورقه ای و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده، به سیر و پیاز افزوده و با هم تفت دهید.
پس از اینکه قارچ و فلفل دلمه ای کمی نرم شدند، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
مقداری جعفری خرد شده را با رب و نمک و فلفل به مخلوط بیفزایید.
به جای رب میتوانید از دو عدد گوجه فرنگی خرد شده استفاده کنید.
زیر شعله را کم کنید تا مواد بپزند و آب آن ها تمام شود.
داخل ظرف پیرکسی را چرب کنید. کف ظرف یک لایه بادمجان سرخ شده بچینید. مقداری از مایه گوشتی روی بادمجان ها بریزید. به همین صورت ۲ تا ۳ لایه بادمجان و گوشت بگذارید. آخرین لایه باید مایه گوشتی باشد.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع غذا با بادمجان ، مطلب گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذای محبوب فرانسوی را مطالعه کنید.
روی آخرین لایه سس بشامل و پنیر پیتزا بریزید. سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید و در فر بگذارید.
به جای پنیر پیتزا میتوانید از مخلوط تخم مرغ و سس سفید استفاده کنید.
پس از ۳۰ دقیقه موساکا آماده است. آن را با نان و انواع سالاد سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی