کباب لبنانی یکی از انواع کباب های مدیترانه ای و متعلق به کشور لبنان است که به راحتی تهیه میشود و طعم بی نظیری دارد. کباب لبنانی را معمولاً با بادمجان و سس طحینه سرو میکنند.
پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس آن را با گوشت چرخ کرده، جعفری خرد شده، نمک و فلفل خوب ورز دهید.
مواد را یک ساعت در یخچال بگذارید تا مزه ها به خورد هم بروند و مایه کباب منسجم و یکدست شود.
پس از گذشت این مدت، مواد را از یخچال بیرون آورده، به اندازه یک نارنگی کوچک از مخلوط بردارید و با دست به شکل بیضی در آورید. در صورت تمایل میتوانید کباب ها را روی سیخ چوبی فرم دهید تا مانند کباب چوبی شود.
کباب ها را در مقدار کمی روغن سرخ یا میتوانید این کباب را در فر هم گریل کنید که در آن صورت نیازی به روغن ندارد.
بادمجان ها را خوب بشویید و با پوست به صورت نگینی خرد کنید. کمی نمک روی بادمجان بریزید تا تلخی آن گرفته شود. پس از یکی دو ساعت، تکه های بادمجان را بشویید و پس از خشک شدن با سیر و ادویه ها تفت دهید.
برای تهیه سس طحینه، ارده، ماست چکیده، آبلیمو تازه، روغن زیتون، نمک، فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و پس از آماده شدن روی بادمجان ها بریزید.
کباب لبنانی را با نان پیتا و پیاز و جعفری سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی