این روز ها هوای بسیاری از شهر های ایران آلوده و یکی از راه های مقابله با آلودگی هوا ، داشتن تغذیه مناسب است. انواع میوه و سبزی از ویتامین ها و آنتی اکسیدان سرشار و از این رو برای مصرف در این روز ها بسیار مناسبند. در این مطلب طرز تهیه سالاد ضد دود آمده است که دارای موادی است که بدن را در برابر آلودگی ها مقاوم میکند.
۵ قاشق غذاخوری ماست را با یک عدد لیموترش، روغن زیتون، یک قاشق مرباخوری سس خردل و سیر رنده شده مخلوط کنید. در صورت تمایل میتوانید از ماست پر چرب استفاده کنید که سس را خوشمزه تر میکند.
در تهیه سالاد ضد دود توجه داشته باشید که هر نوع سبزی دیگری که دوست دارید، میتوانید به مواد آن اضافه کنید.
لوبیا سبز یا بروکلی را بپزید. فقط دقت کنید که زیاد نرم و پخته نشوند. اگر بخار پز کنید بهتر است و طعم آب نمیگیرد. در صورت تمایل از گل کلم هم میتوانید استفاده کنید. پس از پختن آن ها را در کاسه بزرگی بریزید.
سیب زمینی و تخممرغ ها را بپزید و بگذارید سرد شوند. پس از خنک شدن آن ها را چهار قاچ کنید. سپس با گوجه های گیلاسی به لوبیا سبز پخته شده بیفزایید.
کاهو را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. به جای کاهو میتوانید از اسفناج هم استفاده کنید.
قوطی های تن ماهی را چند دقیقه در آب بجوشانید و پس از افزودن به مواد سالاد، سس را روی آن ها ریخته و سالاد را در ظرف سرو بریزید.
سالاد را با برگ های جعفری یا گشنیز تزیین کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی