قیمه لا پلو یا قیمه شاه عباسی غذایی فوق العاده خوشمزه و لذیذ است. در این غذا که نوعی روش پخت قیمه است، خورشت قیمه را با برنج دم میکنند. برای آشنایی با دستور پخت قیمه لا پلو با مجله دلتا همراه باشید.
برنج را چند ساعت در آب و نمک خیس کنید.
لپه را هم چند ساعت در آب خیس کنید تا خوب پخته شود و نفخ آن از بین برود.
پیاز ها را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
گوشت و ادویه ها را به پیاز افزوده و با هم تفت دهید.
لپه را آبکش کرده و به مواد بیفزایید. سپس رب را به مواد افزوده و با هم تفت دهید.
یک یا دو پیمانه آب در قابلمه بریزید تا خورشت قیمه با شعله ملایم بپزد. در صورت تمایل میتوانید چند دانه هل به خورشت بیفزایید.
حدود یک ساعت آخر پخت خورشت، لیمو عمانی اضافه کنید.
“اگر دوست دارید طرز تهیه فوت و فن های خورشت قیمه را به تفصیل بدانید، مطلب ” طرز تهیه خورشت قیمه ” را بخوانید.”
وقتی خورشت قیمه آماده شد، برنج را در آب در حال جوش بریزید و وقتی کمی نرم شد، آن را آبکش کنید.
کف یک قابلمه را با روغن چرب کرده و ته دیگ دلخواه بگذارید. یک لایه از برنج روی ته دیگ بریزید. سپس یک لایه از قیمه روی آن ریخته و این مراحل را تکرار کنید. در صورت تمایل مقداری زعفران دم کرده روی برنج بریزید.
مقداری آب، کره آب شده یا روغن روی مواد بریزید. در قابلمه را بگذارید تا غذا دم بکشد و آماده شود.
قیمه لا پلو را با ترشی، سالاد شیرازی و سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
اگر از چوب دارچین استفاده میکنید، پس از پخت خورشت آن را بیرون بیاورید.
برای عطر و طعم دادن بیشتر میتوانید از گلاب یا پودر گل سرخ استفاده کنید.
میتوانید گرد لیمو را جایگزین لیمو عمانی کنید.
این غذا را با گوشت قلقلی و چرخ کرده هم میتوان درست کرد.
املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی