پیاز سوخاری نوعی فست فود است که به عنوان پیش غذا سرو میشود. طرز تهیه پیاز سوخاری راحت است و به آسانی میتوانید یک پیش غذای شیک و عالی سرو کنید. برای آشنایی با طرز تهیه پیاز سوخاری با مجله دلتا همراه باشید.
برای تهیه پیاز سوخاری به قابلمه یا تابه ای با دیواره بلند نیاز است که پیاز ها در آن شناور باشند.
پیاز را پوست گرفته و به صورت حلقه هایی با ضخامت یک سانت برش بزنید. حلقه ها را از هم جدا کنید.
در کاسه ای شیر و سرکه را با هم مخلوط کرده و بگذارید ۵ دقیقه بماند. سپس ماست را با این مواد مخلوط کنید. در کاسه دیگری آرد سفید، نمک، فلفل و پودر سیر را ریخته و با هم مخلوط کنید.
حلقه های پیاز را یکی یکی در مخلوط ماست فرو ببرید. سپس با استفاده از چنگال آن را بیرون آورده و در مخلوط آرد بغلتانید. این دو مرحله را دو بار تکرار کنید. پیاز های آماده شده را در ظرفی کنار بگذارید.
در تابه روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید. وقتی روغن به اندازه کافی داغ شد، حلقه های پیاز را در روغن بگذارید تا ترد و طلایی شوند. پیاز های سوخاری آماده شده را روی دستمال حولهای بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود و سپس با سس سوخاری سرو کنید.
برای تهیه سس سوخاری، سس مایونز، کچاپ و سس تند را با هم مخلوط کرده و همچنین مقدار کچاپ و سس تند را بنا به ذائقه کمتر یا بیشتر کنید.
املت فرانسوی ، صبحانه عالی و مقوی